czarownica - komentarze |
Ty - ktory teraz ze mna gadasz na GG - jak się coś z tego urodzi, co ty będziesz pierwszy, który się o tym dowie. Bo jakoś tak się przyzwyczaiłam do gadania z tobą przez neta,że teraz to nie wiem jak ci w oczy spojrze. Bo tak mi wstyd będzie... A wtedy jak wróciłam do domu, to zgwałciłam swojego faceta. Poprostu go rozebrałam, nie dałam mu nawet zjeść obiadku....:) Było cudownie, szybko, ostro, bez żadnych czułości, poprostu przyzwolony gwałt. I czasem mi się to podoba. Pa Pozdrawiam szczególnie "tego" Łukasza. Zresztą ty wiesz... :) |
|
Tak napisali inni: |
01.12.2004 :: 17:10 :: w3cache1.swietochlowice.org ten z ktorym ga ten z ktorym gadalas - tak mialo byc napisane, ale wyswietlil tylko do |
01.12.2004 :: 17:09 :: w3cache1.swietochlowice.org Ten z ktorym g widze, ze na Twym blogu coraz wiecej osob sie pojawia, nie zostawie zaproszenia na swoj blog (widze ze to w modzie) bo takowego nie mam, pozdrawiam i czekam na info co tam wyszlo wiesz z czego pa |
30.11.2004 :: 21:10 :: btk170.neoplus.adsl.tpnet.pl Heja!Dzięki za odwiedziny mojego bloga,prawdę mówiąc jesteś pierwszą osobą w podobnym wieku,która odwiedziłą mojego blogaTwój bardzo mi się podoba,na pewno będę wpadać tu częściej i czytywać to ,co piszesz widzę bowiem,że są to mądre rzeczySwojego faceta tu jednak nie przyślę-WYBACZ-bo będzie się domagał,żebym też go |
30.11.2004 :: 10:45 :: wejherowo-TelEnergo.who.vectranet.pl agent007.talk.p MASZ RACJE NIE MA JAK GWAŁT OSOBY KTÓRĄ SIE KOCHA A NA DODATEK JAK ONA JESZCZE TEGO PRAGNIE...ZAPRASZAM NA MEGO BLOGA OILE ZECHCESZ ... WIDZE NIE MASZ KOMENTÓW ZA DUŻO WIEC MOŻE PO WSPIERAMY SIEBIE NA WZAJEM.. PAPA PAMIĘTAJ AGENT007 CZUWA.. |
Talk.pl :: Wróć |